Новини

15.02.2024 Незабаром ПП Артон почне виробництво і продаж світлових покажчиків нової серії "Артлайт"


13.12.2023 Отримано сертифікати на нові пожежні сповіщувачі точкові Art-SP2(димові) та Art-HP1(теплові).

  Отримано сертифікати на нові інтелектуальні пожежні сповіщувачі  точкові  Art-SP2(димові) та  Art-HP1 (теплові).

                                                  фото


17.10.2023 Запрошуємо на семінар у Львові, який ми проводимо з нашим партнером “РС-безпека” 26 жовтня 2023 року


25.09.2023 Запрошуємо відвідати виставку-форум безпекових технологій SECURITY 2.0, де ви зможете зустрітися із спеціалістами ПП Артон

Запрошуємо відвідати виставку-форум безпекових технологій SECURITY 2.0, яка пройде 4-5 жовтня у м.Київ, де ви зможете отримати повну інформацію про продукцію ПП "Артон" від наших спеціалістів.


25.04.2023 ПП "Артон" разом з нашим офіційним дистриб'ютором в ЄС, голандською фірмою FITO PRODUCTS B.V., приймає участь у найбільшій виставці з пожежної безпеки у Великобританії, яка проходить з 25 по 27 квітня 2023 року в місті Бірмінгемі

Ми раді повідомити, що наша компанія ПП "Артон" разом з нашим офіційним дистриб'ютором в ЄС, голандською фірмою FITO PRODUCTS B.V., приймає участь у найбільшій виставці з пожежної безпеки у Великобританії, яка проходить з 25 по 27 квітня 2023 року в місті Бірмінгемі. На цій виставці відбувається зустріч виробників, постачальників та клієнтів, де можна побачити останні інновації у галузі пожежної безпеки. Наші протипожежні системи та прилади, які представлені на стенді, заслуговують на Вашу увагу. Ми запрошуємо всіх охочих  відвідати наш стенд для ознайомлення з нашими продуктами та провести консультації з нашими представниками. Ми пишаємося нашими продуктами та раді ділитися з Вами новими розробками. Не пропустіть нагоду ознайомитися з нашою продукцією та обмінятися думками з нашими експертами.


14.04.2023 ПП "АРТОН" представляє нову сертифіковану серію світлових та світло-звукових покажчиків

ПП "АРТОН" представляє нову сертифіковану  серію світлових та світло-звукових покажчиків  "Люкс", які є ідеальним вибором для використання в будь-якому приміщенні і призначені для позначення евакуаційних виходів та напрямів руху під час пожежі згідно з ДСТУ ІSO 16069:2012. Ці покажчики відповідають високим стандартам якості та надійності, забезпечуючи безперервну роботу відповідно до ДБН В.2.5-56:2014. Вони доступні у різних варіантах виконання та можуть бути замовлені у ПП "АРТОН" та його дилерів. На вимогу замовника, покажчики "Люкс" можуть поставлятися з написом та фоном будь-якого варіанту виконання.



13.04.2023 Наш дилер Fito Products успішно прийняв участь у виставці Firesafety & Security Event 2023 Netherlands

Ми маємо гарну новину! Наш дилер Fito Products успішно взяв участь у виставці Firesafety & Security Event 2023 Netherlands, яка проходила з 12 по 13 квітня в Brabanthallen. На виставці були представлені новітні рішення для охорони та пожежної безпеки, серед яких були наші продукти. Ми вдячні всім, хто відвідав стенд Fito Products, щоб ознайомитися з нашими пропозиціями та отримати більше інформації про них. Для тих, хто не зміг відвідати виставку, ви можете зв'язатися з нашою компанією, щоб дізнатися більше про наші продукти та послуги.


01.09.2022 Оновлено прайс-лист

 Увага! Оновлено ціни на продукцію нашого підприємства, відповідний прайс-лист представлений на сайті і  діє з 01.09.2022 року. Також його можна завантажити за посиланням.


16.06.2022 Комплектування ключами ручних сповіщувачів серії SPR та пристроїв ручного управління серії РУПД

     З метою оптимізації виробничих процесів при виготовленні сповіщувачів ручних серії SPR та пристроїв ручного управління системи пожежогасіння і димовидалення серії РУПД, їх комплектування ключами буде здійснюватися виходячи з норми упаковки. Одна коробка відповідних приладів в кількості 12 штук буде постачатись з одним комплектом ключів. Водночас ПП «Артон» вводить в номенклатуру товарів комплект ключів.


21.01.2022 Отримано оновлені сертифікати на продукцію ПП "Артон"

 Отримано оновлені сертифікати на продукцію ПП "Артон". Див. за посиланням Сертифікати_Артон_2022_2025.pdf


© 2012- PC ARTON